Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията издирва шофьор, блъснал 68-годишна жена и избягал

Тяло на убита 68-годишна жена е открито на Републиканския път 1-5 в района на отбивката за пречиствателната станция край Стара Загора. Жената е жертва на пътнотранспортно произшествие. Полицията издирва шофьора, който е извършил престъплението и е избягал.

Тялото на загиналата е открито вчера сутринта след подаден сигнал в полицията. Жената, чиято самоличност вече е установена, е починала на място от удара, съобщи за "Хоризонт" комисар Николай Кирков - директор на Областната дирекция на МВР.  Той призова:

Граждани, които през нощта понеделник срещу вторник са преминавали с автомобил по Околовръстния път в посока Казанлък и им е направило нещо характерно впечатление - спрял автомобил или каквото и да е нещо друго, да потърсят контакт с нас. Ще ни бъдат полезни за разкриване на извършителя.

Вече са назначени необходимите експертизи по случая,  който е под наблюдение на Окръжна прокуратура. Образувано е досъдебно производство. Издирването на водача продължава.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44