Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Безплатни правни консултации във Велико Търново

Снимка: БГНЕС

Във Велико Търново 26 адвокати започват да дават безплатни правни консултации на хора от уязвими социални групи с доходи под прага на бедност.

В Регионалния център към адвокатската колегия хора от различните уязвими групи ще могат да се консултират с адвокати, специалисти по наказателно и гражданско право, за да не се лутат при завеждането на съдебно дело или при досега си с различните институции, обясни ръководителят на центъра адвокат Ирена Стасинопулу.

Центърът започва работа от 4 май. Консултациите ще са всеки вторник и четвъртък от 14 до 17 часа на ул. "Цанко Церковски“ 39 във Велико Търново.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44