Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Депутатът от ДПС Дурхан Мустафа се отказа от мандата си

Пред "Хоризонт" Велислава Кръстева от ДПС съобщи, че преди да обяви решението си Дурхан Мустафа е информирал ръководството на партията и на парламентарната група

| обновено на 03.05.17 в 13:49
Депутатът Дурхан Мустафа е депозирал заявление за прекратяване на пълномощията му на народен представител.

Не мога да приема служебна победа, каквато би била влизането ми в Народно събрание след напускането на Камен Костадинов. Затова и взех решението да последвам неговия пример и да се откажа от мястото си на народен представител от Бургас, пише в заявлението си Мустафа.

Той уточнява, че остава в Централното оперативно бюро на ДПС.

От ДПС потвърдиха, че преди да обяви решението си Дурхан Мустафа е информирал ръководството на партията и на парламентарната група. Това каза пред "Хоризонт" депутатът Велислава Кръстева

Със случайности политика не се прави. Поведението на политическите партии в парламента е висша проява на отговорност и пред нашите избиратели. Не случайно заявихме още при напускането на господин Камен Костадинов, че ще инициираме промяна в изборното законодателство, с която  да бъдат избегнати случайните преференции.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44