Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Благотворително шоу за набиране на средства за болни хора се състоя във Велико Търново

Снимка: Сияна Спиридонова
Любители на високите скорости и майсторското шофиране от цялата страна се събраха във Велико Търново на благотворително шоу за набиране на средства за лечение на тежко болни деца и млади хора.

Всеки има семейство и се радва да помогне. Тука сме се събрали, всеки е човек, който може помага, каза един от присъстващите на събитието:

Едно от децата, за чието лечение се набираха пари, е 4-годишната Иванна Илиева от Варна, която днес замина за трансплантация на бъбрек в германска клиника.

На благотворителното шоу беше дядото на детето Евгени Илиев:

По необясними причини се случи заболяване на бъбречето и се наложи трансплантация в Германия. И събираме средства,от където можем. От сина ми знам, че около 30 хиляди евро. Ако се съберат тука допълнителни средства, ще бъдат дарени за лекуването на други деца.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44