Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж загина на АМ "Тракия"

Снимка: БГНЕС

Мъж загина при пътнотранспортно произшествие на автомагистрала "Тракия“. Сигналът за инцидента е подаден в полицията малко след 6.00 часа тази сутрин, катастрофата е станала на 227 км от автомагистралата в посока Бургас.

Товарен микробус с десен волан се е ударил в мантинелата, загинал е мъжът, който се е возил до шофьора.

По първоначални данни, най-вероятно водачът е предприел маневра за влизане в паркинг на магистралата, но заради висока скорост не е успял да я извърши безопасно, съобщи за "Хоризонт" Илия Златев, директор на Областното пътно управление: 

"Пътна полиция" контролира движението до приключване на следствените действия. Движението се отбива през паркинга, но няма спиране или отклоняване. 

Микробусът е ведомствен, самоличността на загиналия ще се установи по време на разследването.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44