Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Момчето, пребито от баща си, вече е изписано от Великотърновската болница

Снимка: БГНЕС

10-годишното момче, което беше пребито от баща си, вече е изписано от Великотърновската болница. Състоянието му е добро. Настанено е в Център за деца от семеен тип. Бащата остава в ареста.

Инцидентът стана на 8 май, а детето беше намерено в безпомощно състояние в района на гробищата във Велико Търново. Докато момчето беше в болницата, от чужбина се появи майката и заяви желание да се грижи за него, но родителските права са дадени на бащата, посочи Мая Пешева, директор Социални грижи в старата столица.

Нужно е да се мине цялата съдебна процедура и да се дадат родителски права на майката.

Срещу бащата е повдигнато обвинение за побоя. Пред съда мъжът твърди, че няма вина за инцидента.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44