Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 40 безплатни ателиета на Детския панаир в Добрич

Снимка: nmd.bg

Над 40 безплатни ателиета очакват децата на Добрич днес и утре по време на първото издание на Детски панаир за тази година. Програмата е подготвена от Фондация Изиарт, с финансовата подкрепа на община град Добрич. 

Работилниците в Добрич ще се провеждат през двата почивни дни от 10 до 18 часа на площад Свобода, както и в сградите на Регионалния исторически музей, Етнографския музей и Художествената галерия. 
За децата, които се интересуват от изкуство, са предвидени часове по стъклопис, архитектура, пясъчни рисунки, грънчарство. За малките учени са организирани занимания по математика, физика и химия. 
По традиция ще бъде показана и истинска пожарна кола, на която децата ще могат да влязат в ролята на пожарникари.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44