Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Заподозреният за убийството в Стара Загора е задържан в кърджалийското село Черноочене

Мъжът, който уби тъщата си и рани тежко съпругата е арестуван снощи, няколко часа след подаден сигнал на спешния телефон 112

Снимка: БГНЕС

Мъжът, който уби тъщата си и рани тежко съпругата си в Стара Загора, е заловен снощи в кърджалийското село Черноочене. 46-годишният мъж е задържан няколко часа след подаден сигнал на спешния телефон 112. 

След подадената първоначалната информация, че мъж с порезни рани в корема е потърсил медицинска помощ в село Пчеларово, автопатрул незабавно е обходил района. Към 19.30 часа вчера в полицията в Кърджали е получено сведение, че мъжът е обявен за общодържавно издирване за извършено тежко престъпление в Стара Загора. Имало е вероятност той да се укрива на територията на област Кърджали.

Веднага е създадена група от криминалисти за установяване на издирвания. Извършени са проверки на десетки места и към 22.00 часа мъжът е установен в село Черноочене, което е на около четири километра от Пчеларово - мястото, където по-рано той е потърсил лекарска помощ. 

Заподозреният е задържан и транспортиран в болницата в Кърджали. Там е претърпял медицинска интервенция и е оставен за лечение под полицейска охрана. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44