Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пазарджишката полиция засили контрола по пътищата

Снимка: БГНЕС

Полицията в Пазарджик предприе засилени мерки за засилване на контрола по пътищата. Действията са в отговор на изведения в тази посока приоритет на правителството.

Всички налични средства за засичане на скорост и за установяване на шофиране под въздействието на алкохол и наркотици ще се използват максимално. Допълнителни полицейски екипи ще бъдат разположени на изхода към Пазарджик, от района на АМ „Тракия“ пътищата Пловдив -  Пазарджик, Юндола - Якоруда, Батак - Доспат, Поибрене - Панагюрище, Костенец - Белово.

Ще се засили и противодействието на нелегалната търговия с акцизни стоки, тъй като Пазарджик се оказва основна транзитна дестинация за преминаване и преразпределение на нелегални стоки.

На принципа "преценка на риска“ или по подадени сигнали ще се проверяват превозните средства  и водачите, които пристигат от съседни на Пазарджик области.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44