Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Заради натрупани дългове, ще бъде сменено ръководството на болницата в Омуртаг

Над 1 милион лева са дълговете на общинската болница в Омуртаг и разплащането с доставчици на лекарства става все по-трудно. Причините за кризисната ситуация бяха обсъдени на среща в областната администрация.Различни възможности за излизане от трудната ситуация са споделили изпълнителният директор на лечебното заведение Зюлбие Мустафова и кметът Ешреф Ешрефов, разказа областният управител Митко Стайков.

На днешната среща стигнахме до два извода. Първо - на следващата сесия ще бъде внесена точка за нов конкурс за изпълнителен директор и второ -искане за нов борд на директорите. На срещата беше депутатът от ДПС Имрен Шабанова, която също пое ангажимент да съдейства за решаване на проблема.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44