Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Започва предизборната кампания за частичните избори за кмет на Община Антоново

Снимка: БГНЕС

От днес започва предизборната кампания за частичните избори за кмет на Община Антоново на 2 юли. Те бяха насрочени, след като досегашният кмет Танер Али беше избран за народен представител от Движението за права и свободи.

5121 са избирателите, които имат право да участват в изборите. Те ще гласуват в 39 секции и ще избират между трима кандидати, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия Райка Стоянова.

До момента са регистрирани в срок, определен от Централната избирателна комисия, трима кандидати. С номер три на бюлетината това е Али Мустафов Алиев от Политическа партия ГЕРБ, с номер четири е Цветелина Йорданова Станкова от Българска социалистическа партия и с номер пет е Хайредин Мустафов Мехмедов от Движение за права и свободи.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44