Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Започва тридневен форум на младите педагози от областите Велико Търново и Ловеч

Снимка: БГНЕС
Форум на младите педагози от областите Велико Търново и Ловеч започва в туристическата местност "Ксилифор" край старата столица. В него се включва и министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.

На тридневния форум младите учители обсъждат проблемите, пред които са поставени при постъпването им на работа. Педагозите ще представят трудностите, които срещат с документацията, партньорствата с по-възрастните си колеги, учениците и родителите, квалификацията и акредитацията на младите кадри. Ще бъдат представени и добри практики в образователния процес, въведени от младите учители.

Тезите, изведени по време на форума, ще бъдат представени пред образователния министър Красимир Вълчев и ще бъдат издадени в сборник.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44