Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Преди 74 години Павликени е обявен за град

Община Павликени
Снимка: www.pavlikeni.com

Вицепрезидентът Илияна Йотова ще се включи в празненствата в град Павликени, който преди 74 години е бил обявен за град. Празникът започва с тържествена Света литургия, след която е сесията на Общинския съвет. Четирима общественици ще бъдат удостоени с почетния знак на Павликени.

Най-значимият проект в последната година е обновяването на общинската болница, посочи кметът на Павликени Емануил Манолов:

Цялостно саниране, подмяна на отоплителна инсталация, съпътстващи вътрешни и частични ремонти, свързани с подмяната на дограмата, уточни Манолов.

Празникът ще завърши вечерта с концерт на ансамбъл "Българе“ в летния театър на града.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44