Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

18% е избирателната активност на частичните избори в община Антоново

| обновено на 02.07.17 в 12:51
Снимка: БГНЕС
Близо 18 процента е избирателната активност в община Антоново,където  се провеждат частични избори за кмет.

Извънредният вот беше насрочен, защото досегашният градоначалник Танер Али от ДПС беше избран за депутат.

Избирателите гласуват в 39 секции и ще избират между трима кандидати, съобщи председателя на Общинската избирателна комисия Райка Стоянова, а секретаря Марко Марков добави:

5121 души са избиратели. Дано по-голямата част от тях да гласуват. Когато човек не отиде да гласува, после няма и моралното право да критикува. Негово величество избирателя решава кой да управлява общината в оставащите две години и половина до края на този мандат.

От полицията, прокуратурата и избирателната комисия увериха, че са създадени всички условия за провеждането на честни и прозрачни избори за кмет на община Антоново.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44