Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Няколко тежки катастрофи в община Велико Търново

Снимка: БГНЕС

Три тежки катастрофи станаха по обед в община Велико Търново. Има двама ранени. На билото на Прохода на републиката движението е затруднено, извършва се в едната лента. Като вероятни причини за трите инцидента от Пътна полиция посочват шофиране с несъобразена скорост по мокрите настилки. 

На "Хаинбоаз“ в района на Предела лек автомобил навлязъл в насрещното платно и блъснал идващата срещу него кола. Пострадал е един от пътниците с фрактура на крайник. Екип на "Пътна полиция“ регулира движението в прохода в района на катастрофата.

На пътя между селата Ресен и Самоводене лек автомобил с четирима пътници, между които две деца, започва изпреварване, изпуска завоя и се преобръща в близката нива. Сериозно пострадало е 10-годищно дете с открита травма.

В района на "Присовските завои“ между Велико Търново и Дебелец лек автомобил се преобърна в канавката. Движението в рисковия участък е затруднено.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44