Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пламен Манушев временно ще оглави областната организация на ГЕРБ в Добрич

Снимка: www.gerb.bg

Народният представител Пламен Манушев временно ще оглави областната организация на ГЕРБ в Добрич. Общинското ръководство засега ще председателства Красимир Николов.

Смените оповести заместник-председателят на партията Цветан Цветанов. До рокадите се стигна след разкритията за злоупотреби от страна на досегашния областен лидер на ГЕРБ и народен представител Живко Мартинов

През последните няколко национални избора ГЕРБ загуби позициите си в област Добрич. Екипът ни тук няма сплотеност и не малка част от симпатизантите ни се отказаха от активна дейност, заяви Цветан Цветанов. Въпрос на време беше да се вземе управленското решение за смяна на общинското ръководство в Добрич. В партия ГЕРБ не правим компромиси.

Цветанов допълни, че Живко Мартинов днес лично му е връчил заявлението си за напускане на 44-то Народно събрание:

Аз смятам, че всеки допуска грешки в живота. Въпросът е дали имаш силата, за да излезеш от подобна сложна ситуация - каза Цветанов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44