Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Разпитаха свидетели по случая с народния представител от ГЕРБ Живко Мартинов

Бизнесмен от Добрич е бил разпитан по случая с народния представител от ГЕРБ Живко Мартинов. Тихомир Атанасов е дал показания днес пред Специализираното звено "Антикорупция“. Той твърди, че е бил измамен и подложен на натиск от приближени лица на депутата. 

Тихомир Атанасов е дал показания днес срещу народния представител Живко Мартинов и негови приближени, в които заявява, че е бил принуден да заплати глоби за над 700 000 лева за откраднати имоти:

Терорът е вече седем години за нас. Постоянни проверки има от 2012 година насам, масирани, тип терор.

Тихомир Атанасов заяви, че след избухването на скандала около дейността на Живко Мартинов е бил заплашен да спре да пуска жалби, за да не му фалират фирмата:

Фалираха ми фирмата и получихме глоби за откраднати имоти, нас глобиха. Всичко се прикриваше на местно ниво от полицейски началници.

По-рано говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова заяви, че Специализираното звено "Антикорупция“ в Добрич разследва Живко Мартинов във връзка с опитите му да упражни влияние върху длъжностни лица от прокуратурата и МВР. Междувременно беше освободено цялото ръководство на партия ГЕРБ в Добрич.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44