Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В община Нови пазар от следващия месец 500 души ще получават топъл обяд

Снимка: Иванка Петрова

500 души ще получават топъл обяд от следващия месец в община Нови пазар. Така обхватът на сега действащия социален проект се разширява във всички населени места на общината и ще включва 10 пъти повече потребители, съобщават от общината. 

Във всяко населено място ще бъде обособен пункт за раздаване на храна, каза Христина Йорданова, заместник кмет по хуманитарната политика в Нови пазар:
И за улеснение на потребителите ще бъде изнесена информация от колко до колко часа - в интервала могат да получат топлия обяд. Към момента потребителите са определени от подадените заявления, които сме събрали. Надявам се, че с популяризирането на този проект ще има още подадени заявления.

Раздаването на храната започва от 1-ви август и ще продължи до края на 2019-а година.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44