Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Започва записването за участие в масовото преплуване на язовир "Студен кладенец"

Снимка: БГНЕС

В Кърджали набират кандидати за участие в масовото преплуване на язовир "Студен кладенец". Проявата се организира за четвърти път, а интерес към нея проявяват и българи, които живеят в чужбина.

Плувният маратон е насрочен за 19 август, съобщи Иван Кръстев от организаторите:

Тръгването ще бъде от Широко поле и ще се плува малко след острова. Има един параклис. До този параклис ще се плува. Изчислили сме го, че е някъде около 10 километра.

Дистанцията е по-малка от миналата година и смятаме, че повечето, които са и състезатели от отбора по водна топка, ще преплуват цялата дистанция.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44