Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вече е отворен за движение пътят между "Слънчев бряг" и Ахелой

| обновено на 04.08.17 в 14:12
Снимка: БГНЕС

Пътят между "Слънчев бряг" и Ахелой вече е отворен за движение на автомобили.

Трафикът в участъка беше затруднен заради верижна катастрофа между 3 автомобила и наложи движението да бъде временно пренасочено през село Каменар.

Причината за катастрофата е неспазване на дистанция и несъобразена скорост в натоварения участък. Подробностите за инцидента съобщава говорителят на Областната дирекция на МВР в Бургас Цветелина Рандева:

По първоначални данни е пострадало дете. По данни на свидетелите, същото е имало окървавяване в областта на главата, но е било адекватно и в съзнание, като най-вероятно ще бъде оставено за наблюдение и лечение в бургаската болница. Самите коли до момента, в който бъдат изтеглени от пътната отсечка, все още ще предизвикват задръстване.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44