Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жители на Плевен се оплакват от мътна вода в чешмите

Снимка: БНР
Жители на три плевенски квартала сигнализираха в социалните мрежи, че от чешмите им тече мътна вода. От местното ВиК твърдят, че от сутринта водоснабдяването е нормализирано в повечето райони на града.

С официално съобщение тази сутрин ВиК - Плевен се извини на своите потребители, за "получилото се замътване във водопроводната мрежа на град Плевен и селищата от водна група Черни осъм". Това се дължи на подадените замътени води от ВиК - Ловеч без предупреждение. От снощи се извършва промивка на водопроводната мрежа.

Много плевенчани обаче недоволстват, че информацията е била забавена и съобщението на местното дужество е дошло късно.

От пресцентъра на фирмата казаха по повод искането за коментар, че повечето от служителите са в отпуск.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44