Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Възрастен мъж е бил пребит в село край Генерал Тошево

Снимка: БГНЕС

Възрастен мъж от село Росица, община Генерал Тошево, е бил пребит и ограбен в дома си. Инцидентът е станал през нощта на 12-ти август, съобщиха от полицията в Добрич

Установено е, че извършителят на престъплението е влязъл в къщата на пострадалия и му е нанесъл побой с юмруци и дървена сопа по тялото и главата. Мъжът е намерен окървавен и в безпомощно състояние, след което е транспортиран до Многопрофилната болница в Добрич, без опасност за живота.

Извършителят на деянието е установен. С постановление на Окръжната прокуратура Добрич му е наложена мярка за задържане за срок от 72 часа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44