Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Протестиращи в Дупница искат оставката на кмета Методи Чимев

Снимка: www.kmeta.bg

Около стотина дупничани протестираха тази вечер на площад "Свобода" срещу крайно лошото според тях състояние на улиците в Дупница. Те поискаха оставката на кмета Методи Чимев.

Изнервени и недоволни от безсилието на общината да се справи с проблема "лоши улици" протестиращи изразиха гнева си от колко години не се прави нищо. Те разказаха, че улиците са прашни, с дупки, разкопани, без нормални бордюри и тротоари и попитаха защо плащат данъци на общината. Протестиращите дупничани посочиха, че са готови и на крайни действия.

Дадохме достатъчно време на кмета и втори мандат. Искаме неговата оставка още утре сутринта. Ако не я подаде продължаваме с протестите, като ще блокираме магистралата.

Кметът Методи Чимев предлага диалог.

Може би така са преценили, за да се обърне внимание, за да се бие камбаната. Но едно такова надвикване и подсвиркване мисля, че не е работещо. Аз съм склонен да застана срещу всеки проблем без грам притеснение.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44