Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

41-годишна жена е убита тази нощ в Пещера след скандал в заведение 

Заподозрян за тежкото е престъпление е съпругът на жертвата, полицията го издирва

| обновено на 02.09.17 в 13:05
Снимка: Радио Шумен

Семеен скандал между съпрузи е най-вероятната причина за убийството на 41 годишната жена, която беше открита снощи мъртва с множество прободни рани край заведение в Пещера, съобщи говорителят на пазарджишката полиция Мирослав СтояновОсновната версия на полицията е, че тя е била убита от съпруга си. 

Вчера около 20.00 часа след семеен скандал в заведение в Пещера жената,която е от Пазарджик, е била нападната на улицата до заведението, като върху тялото и са открити множество рани, нанесени с остър предмет. 

Веднага след убийството заподозреният съпруг е избягал с автомобила си и към момента все още се укрива.  Той е обявен за общодържавно издирване, всички полицейски екипи в областта са мобилизирани. 

От полицията посочват, че има свидетели на престъплението.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44