Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Възстановено е движението на АМ "Тракия" при 68-и километър в посока София и през Прохода на Републиката

Снимка: БГНЕС
Възстановено е движението на автомагистрала "Тракия" при 68-и километър в посока София, съобщиха от Пътната агенция. 

По-рано магистралата беше затворена заради две последователни катастрофи, при които има загинал и тежко пострадал, съобщиха от МВР. 


На мястото са медицински и полицейски екипи. По-рано говорителят на Пазарджишката полиция Мирослав Стоянов, съобщи:

Днес малко след 11 часа е получен сигнал за катастрофа в района на 68-и километър в платното в посока София. Малко по-рано е имало сигнал за първо транспортно произшествие, което за радост е било леко. Полицейски служители от сектор "Пътна полиция" са пристигнали на мястото и са започнали да го отработват, но става второ пътно-транспортно произшествие, отново в тази зона, където за съжаление е загиналият човек в автомобил "Рено" със софийска регистрация. На място са насочени допълнителни екипи на сектор "Пътна полиция", аварийно-спасителен екип на пожарната и линейки на Спешна помощ. Тъй като в момента се извършва оглед на местопроизшествието и движението на АМ "Тракия" е затруднено. Автомобилите, които се движат в посока София, се пренасочват през пътен възел "Церово", от там Виноградец – Септември и стария път за София.

И през Прохода на Републиката движението е възстановено, след като заради тежка катастрофа между турски тир и два български товарни автомобила преминаването беше ограничено. Пострадали са трима души. Това съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44