Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Във Велико Търново се провежда благотворителен пазар в помощ на приюта за бездомни в село Леденик

Христо Атанасов с младежи, на които помага в Леденик
Снимка: Здравка Маслянкова

В приюта в Леденик подслон са намерили 22-ма души. Той е създаден от носителят на приза "Достоен българин" Христо АтанасовЗа да бъде подкрепена неговата идея в приюта да бъдат направени сглобяеми къщички за обитателите, във Велико Търново се провеждат благотворителни пазари. Техен организатор е Радослав Гезгенджиев: 

Ние заставаме за това, което той прави за другите. Идеята е всеки един човек да донесе ненужните си вещи и да ги продава заедно с нас и събраните пари решаваме да ги дадем там.

Пазарът се провежда до художествената галерия "Борис Денев".



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44