Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

МУ в Плевен организира спортни прояви, включени в “Маршрути на здравето“

Снимка: БГНЕС

Медицинският университет в Плевен организира спортни прояви, които са включени в  “Маршрути на здравето“. 

Общоградският празник е под мотото "Спортът - най-доброто срещу ежедневието на стреса" и е първата инициатива от предстоящата "Нощ на учените".


За първи път Нощта на учените в Плевенския медицински университет се организира на два етапа, днес и на 29 септември.  
Ученици и студенти участват в турнири по волейбол и баскетбол. Предвидени са занимания по йога и ритмична гимнастика. 
Още за изненадите от доцент Теодора Вълова.
Целта на маршрутите на здравето в МУ в Плевен е да насърчим всички да спортуват, всички да се занимават с физическа активност, независимо от тяхната възраст, независимо от тяхната образователна степен, независимо от техните способности да правят това. Нашата идея в края на флаш моба е всички да направим едно голямо сърце. С това голямо сърце да покажем нашата любов към физическите упражнения, защото те са начин за подобряване на качеството на живот и ни правят щастливи.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44