Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

10 килограма канабис откриха при специализирана операция в Търговище

Снимка: Радио Шумен

Близо 4 килограма марихуана и 10 килограма канабис са открили полицаи от Търговище при специализирана операция. Арестувани са двама мъже.

Подробности за откритата марихуана в частен имот в село Ралица, където е имало и 10 стръка растения, разкри старши комисар Николай Ненков, директор на Областната дирекция на полицията в Търговище:

Бяха намерени 1,9 кг суха тревиста маса, която реагира на канабис. При последващите обиски бяха установени още 2 кг също суха тревиста маса.

При претърсване във вилната зона край Търговище в оранжерия са намерени 30 растения канабис с общо тегло 10 килограма, собственост на 33-годишен мъж, който също е задържан.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44