Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ръководството на ГЕРБ подкрепя свалянето на доверие от кмета на Хасково

Ръководството на ГЕРБ подкрепя решението на общинската организация в Хасково да свали доверие от кмета Добри Беливанов. Това обяви зам.-председателят на партията Цветан Цветанов. Той съобщи още, че ще има кадрови промени и в други регионални структури.

Цветан Цветанов беше категоричен, че причина за решението е, че предложеният от ГЕРБ кмет не се справя:

Господин Беливанов не се ползва с подкрепата на партията на местно ниво, защото той изцяло се е отклонил от обещанията, които дадохме през последните няколко години. 

Оставката на градоначалника още не е поискана, но въпросът ще бъде обсъждан на ниво централно ръководство. Депутатът Делян Добрев пък пое политическата отговорност за номинацията на Беливанов и на свой ред го обвини в съмнителни контакти с местен бизнесмен:

Днес стана ясно и има дори снимки в медиите, че кметът Беливанов е с Иван Стаматов на луксозна почивка в Кан, Ница и Монако, доколкото разбрах, и се разхождат с най-модерния и съвременен джип бентли. Това доказва, че властовият център никога не е бил в община Хасково, а винаги е бил в офиса, в къщата и не знам къде, на луксозните екскурзии с въпросния бизнесмен.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44