Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нови дизелови автобуси обслужват градския транспорт в Сливен от догодина

Снимка: БГНЕС

Община Сливен купува 27 нови дизелови автобуса ще обслужват от следващата година градския транспорт в Сливен. Финализирана е сделката с избраната фирма доставчик, която е от Чехия.

Първите автобуси трябва да пристигнат в Сливен в началото на месец февруари 2018-та година, съобщи представителят на компанията "Индри Худи".

Кметът на Сливен Стефан Радев коментира, че очакванията му са всичко по договора да бъде изпълнено коректно:

В края на договора всички страни ще бъдат удовлетворени от това, което сме постигнали и най-вече гражданите на Сливен ще бъдат удовлетворени, защото това е голямата цел на тази операция.

Шест от новите автобуси ще бъдат със 74 места, а останалите 21 с 67 места.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44