Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цв. Караянчева: Няма нито един законопроект, който да не е разпределен към комисиите

Цвета Караянчева
Снимка: БГНЕС

Пред журналисти заместник-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева отговори задочно на обвиненията на БСП, че ГЕРБ спира разглеждането на законопроектите им в зала и че заседанията в пленарната зала са прекалено кратки:

Всички законопроекти са разпределени в комисиите, гледат се по комисии, очакват се становища от министерствата. Нали трябва да правим качествено законодателство, а не да бързаме и да пришпорваме нещата. Другата седмица ще има достатъчно законопроекти, но това е процес и трябва да бъде спазван, още повече че комисиите се оглавяват не само от председатели на ГЕРБ, но има и председатели от БСП. Относно законопроектите на БСП, нека да прочетат правилника, в рамките на 24 часа председателят преразпределя веднага законопроектите. Вие също можете да проверите. В деловодството няма нито един законопроект, който да не е разпределен към комисиите.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44