Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Приятелката на нападателя от Лас Вегас отрича да е знаела за намеренията му

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Служители на ФБР са разпитали приятелката на извършителя на нападението в Лас Вегас Стивън Падок, с надеждата да разберат какъв е бил мотивът му да стреля срещу публиката на музикалния фестивал в града преди 4 дни, след което да се самоубие, съобщи Ройтерс. Мерилу Данли, която се завърна в Съединените щати във вторник, беше определена от местната полиция като "оперативно интересно лице". Според нейни роднини във Филипините обаче "съвестта на жената е чиста" и тя не е знаела предварително за атаката. В изявление, прочетено от нейния адвокат, тя определя Падок като "грижовен и кротък човек", който никога не е показал с поведението си, че планира подобни действия, посочва Франс прес.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44