Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Петров: Вероятно ще има нова процедура за електронния търг за лекарствата

Снимка: БГНЕС

Договорът за изграждане на платформа за електронен търг за лекарства вероятно ще бъде прекратен и ще започне нова процедура, съобщи министърът на здравеопазването Николай Петров. Документът е подписан от предишния министър

Има сключен договор, който ни отне доста време да го намерим в Министерството на здравеопазването, защото се оказа, че е еднолично подписан от министъра, несъгласуван от никой. Това е причината ние да не можем, въпреки неистовите усилия, да го пуснем този търг. Не е съгласуван от необходимите директори на дирекции - "Правна" и т.н.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44