Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Общински съветник от Евророма в Пазарджик определи като воден от расистки подбуди протестът на родители от града

Община в Пазарджик
Снимка: БГНЕС

Общинският съветник от Евророма в Пазарджик Райко Живков определи като воден от расистки подбуди протестът на родители от града, които са недоволни от предстоящо временно сливане на децата от две училища заради закъснял ремонт в едното от тях.

Живков смята, че медиите са отразили само мнението на протестиращите родители:

Само ги показват като някакви национални герои: Ето, вижте, няма да допуснат циганчета да влезнат в техните училища. Поведението им трябва да си кореспондира с времето и мястото, в което живеем – 2017-а, България, Европейски съюз, каза общинският съветник.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44