Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Община Добрич купи нов автомобил за центъра за възрастни с увреждания в града

Община Добрич

Община Добрич осигурии нов автомобил за Дневния център за възрастни с увреждания. Така местните власти в града предоставят още една услуга за хората, които посещават заведението. Те ще бъдат превозвани безплатно.

Капацитетът на центъра е 40 души. Той разполага с богата материална база, включваща трапезария, зала за отдих, зала за занимателна терапия и лечебна физкултура, кабинети за индивидуални консултации и лечебен масаж, както и медицински кабинет. Дейността на заведението е насочена към подпомагането на социалната адаптация за лица в неравностойно положение и повишаването на тяхната пригодност за самостоятелен живот.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44