Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Румънски фирми представят във Велико Търново възможностите за кариера

Снимка: Любо Андреев

20 румънски фирми представят във Велико Търново възможностите за кариера, стажове, практики и работни места. 
На трансграничната трудова борса във Великотърновския университет ще се представят 20 фирми от румънските области Гюргево и Телеорман. Те ще дадат възможност на младите хора и на безработните, които ще посетят форума, да се запознаят с условията за работа, с предлаганите квалификации, свободните работни места и заплатите. 

Целта на борсата е да повиши възможностите за трудова мобилност в трансграничните региони, както и да разшири бизнес сътрудничеството от двете страни на Дунава.

20 български компании ще се представят в Румъния в края на тази седмица.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44