Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Супер модел купи имението на Чарли Шийн в "Бевърли хилс"

Снимка: БГНЕС

Супермоделът Кендал Дженър е платила 8,5 млн. долара за имение в „Бевърли хилс“, което преди е било собственост на Чарли Шийн. В замяна на впечатляващата сума Кендал получава къща с пет спални и пет бани. Моделът прави покупката, след като по-рано през годината самата тя имаше проблеми със своето досегашно жилище в Западен Холивуд, което вече е на пазара за сумата от 6,5 млн. долара. През март тя беше обрана, като извършителите взеха със себе си бижута на стойност 200 000 долара. Преди това тя попадна пред къщата на свой преследвач, успял да проникне в нея. По-рано беше съобщено, че Кендал е готова да похарчи 15 млн. долара за имение в Лос Анджелис. /БГНЕС


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Черна чайка долетяла във Варна от остров Свети Иван?

Възможно е черната чайка, която през почивните дни стана хит в социалните мрежи, да е долетяла във Варна от остров Свети Иван. Това коментира за Радио Варна Ивайло Иванов от Българското дружество за защита на птиците. Той обясни, че преди три години на острова е била заснета друга черна чайка. Иванов припомни, че на остров Свети Иван се..

публикувано на 09.07.24 в 13:20

Тибетски монаси изработиха мандала за мира и спокойствието на България

Близки до Далай Лама тибетски монаси изработиха пясъчна мандала за мира и спокойствието на България. Делегацията пристигна в Бургас от индийския град Дарамшала по покана на Фондация “Калпатару”. За няколко дни жителите и гостите на морския град имаха възможност да се докоснат до древни практики, свързани с духовността и изкуството на Изтока...

публикувано на 09.07.24 в 13:08

Приключиха подводните проучвания в залива Ченгене скеле до Бургас

През месец юни са проведени подводни издирвания на археологически обекти в залива Ченгене скеле. Те бяха организирани от Регионален исторически музей – Бургас със средства на Общината. Проучванията са извършени от екип на Националния исторически музей под ръководството на проф. д-р Иван Христов. Изследвани са 5 зони, разположени на различни..

публикувано на 09.07.24 в 11:07

Александра Тодорова, "Кралица на Бургас 2024": Момичета, бъдете естествени и винаги себе си!

Александра Тодорова, носителката на титлата „Кралица на Бургас“ гостува в студиото на БНР - Бургас в предаването "Ева в неделя". Тя е на 17 години, ученичка в Търговската гимназия и учи счетоводство. Преди дни тя спечели короната в конкурса за красота, който се проведе в Летния театър.  В него се включиха още 15 момичета с перфектни..

публикувано на 07.07.24 в 15:00
Виктор Францес е първият вляво

Виктор Францес - успешният предприемач отдаден на хинду философията

Виктор Францес е успешен интернет предприемач с опит в развитието и управлението на иновативни интернет компании в Азия и Източна Европа. Той е софтуерен ентусиаст, някои от разработките му се използват от компании за сигурност, а също в настоящите му организации. Виктор Францес е един от основателите Орбител, алтернативна..

публикувано на 07.07.24 в 13:00

Гигантските охлюви се завръщат в Бургас

Изложбата на гигантски африкански охлюви се открива днес в Бургас. Експозицията на „Флората“ включва над 20 вида. В зала 6 ще може да видите и да докоснете истински великани сред сухоземните охлюви. Разнообразието от форми и размери сред сухоземните охлюви е поразително - с черупки, без черупки, кръгли, спирални, винтообразни, с фантастични..

обновено на 06.07.24 в 09:14

Фестивалът на пясъчните фигури в Бургас е открит (ВИДЕО)

Фестивалът на пясъчните фигури бе открит тази вечер в Бургас. Темата на 17-тото издание е „В света на цирка“. С изпълнения на Бургаския духовен оркестър и деца от балетната школа на Марина Змеева бе даден старт на фестивала . Заместник-кметът по култура Диана Саватева заяви: "Всяка година надграждаме. Тук на това място идват от..

публикувано на 05.07.24 в 19:53