Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Продължава акцията по издирване на изчезналата жена от Черни връх

Последици от потопа в село Черни връх, Бургаско
Снимка: Радио Бургас

4-ти ден продължава акцията по издирване на изчезналата жена от Черни връх. 
Днес трябва да бъдат разчетени снимките, направени с дрон вчера. 

Продължават възстановителните дейности и в двете засегнати общини, участват военни от Атия, други формирования и доброволци.
Сантиметър по сантиметър целият терен на дерето около къщата на изчезналата жена е бил проверен от планински спасители, кучета и водолази, каза областният управител Вълчо Чолаков. Днес акцията е 
В едно езеро, което дерето се оттича и това са последните действия, които могат обективно да бъдат предприети към настоящия момент.

Снимки от дрон трябва да помогнат в намирането на жената. Ако днес няма резултат, акцията ще бъде прекратена, обясни Чолаков.
Тъй като е мокро и много тиня има самите кучета не могат да я подушат, евентуално човешкото тяло, и предлагат, когато изсъхне почвата да се проведе повторна операция.

60 военни и доброволци почистват днес Ливада и Равнец, уточни Чолаков и подчерта, че за региона отново е обявен жълт код за опасни валежи.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44