Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Проблемите с водоснабдяването в Добрич продължават

Добрич отново е без вода. Проблемът продължава повече от два месеца. Кметът на общината е уведомил Министерството на регионалното развитие и благоустройството, което е мажоритарен собственик на ВиК дружеството.

Жителите на Добрич отново осъмнаха без вода. Ръководството на задлъжнялото с над 30 милиона лева водно дружество в Добрич беше сменено преди три месеца, оттогава градът е и с постоянно нарушено водоподаване. 
Кметът на община Добрич Йордан Йорданов заяви, че търпението на добричлии е изчерпано:
Крайно време е държавата да обърне внимание на своето ВиК дружество. Това е най-лошото ВиК дружество в цяла България.

Заради честите аварии високите етажи на многопрофилната болница в Добрич са също без вода, както е и в редица детски заведения.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44