Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В предаването "Неделя 150" - Менда Стоянова, Румен Гечев и Йордан Цонев за бюджета

В предаването на "Хоризонт" "Неделя 150", което започва след по-малко от 30 минути ще чуете председателя на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова за предстоящите дебати и гласуване на държавния бюджет за 2018 година. 

Възможни ли са промени в заложените от правителството сметки и в кои сфери? Румен Гечев от БСП и Йордан Цонев от ДПС, освен по темата за бюджета и за възможното обединението на опозицията за вот на недоверие към кабинета. 

Ще продължат ли протестите на хората на науката за по-достойно заплащане на труда им - разговор с председателя на БАН акад. Юлиан Ревалски. Има ли разнобой между партньорите в коалицията "Обединени патриоти" ще коментира вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44