Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От днес въвеждат промени в движението на всички влакове между София и Перник

Снимка: БГНЕС

От днес до 9-и декември има промени в движението на всички влакове между София и Перник заради ремонт между спирка Метал и гара Драгичево.

Всички влакове, които преминават в участъка на извършвания ремонт в интервала от 9.30 часа до 16.40 часа, ще се движат по направленията София - Драгичево - София и Благоевград - Перник - Благоевград, като между гарите Перник и Драгичево за пътниците ще бъде осигурен автобусен транспорт.

Международният бърз влак от София за Солун, който заминава от Централна гара в 15.00 часа, ще тръгва с 25 минути по-рано и ще пътува по-обиколен маршрут през гарите Разменна и Храбърско.

Всички пътнически и бързи влакове, които се движат в сутрешните и вечерните часове, ще преминават в участъка на извършвания ремонт с намалена скорост, което ще доведе и до промени в графика им на движение.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44