Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Нанков ще открие четири обновени обекта в Свищов

Снимка: БГНЕС

В Свищов министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков днес ще открие четири обновени обекта от интегрирания план за градско развитие на крайдунавския град. В подобрената социална и образователна инфраструктура са инвестирани над 2 милиона лева по програмата „Региони в растеж“. 


Това са първите изпълнени проекти в Свищов с финансиране за новия програмен период, поясни кметът Генчо Генчев. Ремонтирана е сградата на общинския финансов отдел, където се плащат местните данъци и такси. Напълно е обновен градският парк „Радост“. Основен ремонт с енергийна ефективност са направени на детска градина „Васил Левски“. 
По програмата „Красива България“ е модернизираната материалната база на домашния социален патронаж, с което е увеличен капацитетът на социалната услуга. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44