Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нинова: Бюджет 2018 е паралелен бюджет на паралелната държава

Корнелия Нинова, БСП
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова определи Бюджет 2018 като паралелен бюджет на паралелната държава: 
Възможен е и друг Бюджет, не на застоя, не на числата, не паралелният, а на промяната, на развитието и на реалния живот. Ние от "БСП за България" ще го внесем между първо и второ четене.


Депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по бюджет и финанси Менда Стоянова заяви:

Цялата философия на бюджет 2018 е за продължаващ устойчив икономически растеж. Държавата се развива възходящо, устойчиво и това ще е така, защото това е програмата, с която хората ни избраха да управляваме. Останалото са опозиционни брътвежи.


Според депутата от ДПС Йордан Цонев, растежът се дължи преди всичко на потреблението, но икономиката има крещяща нужда от външни и вътрешни инвестиции: Тенденцията е една и съща и в този бюджет ние виждаме много сериозен дефицит на управленска визия за реформиране на основните обществени системи.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44