Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лазар Влайков остава под домашен арест

Снимка: БГНЕС

Районният съд в Пазарджик остави под домашен арест бившия председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, с чийто пистолет в заведение във Виноградец беше убит Наско Тонкев.

На заседанието присъства представител на Пловдивската окръжна прокуратура, тъй като досъдебното разследване на случая, в който беше заместено и 6-годишно дете, беше иззето от пазарджишкото обвинение, поради съмнения за близки контакти на Лазар Влайков с местни прокурори.

Окръжният прокурор Светлозар Чераджийски съобщи, че разследването на неволното убийство във Виноградец ще продължи още 2-3 месеца.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44