Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Екатерина Захариева: Не сме очаквали мониторингът да приключи тази година

Снимка: БГНЕС

Правителството не е имало очакването мониторингът за напредъка на страната ни в правосъдната реформа да приключи тази година. Така ресорният вицепремиер и външен министър Екатерина Захариева коментира доклада на Европейската комисия по механизма за сътрудничество и оценка, който беше оповестен днес. 

Според нея докладът е обективен и в него няма отправени нови препоръки, а по старите страната ни има напредък:

Мога да кажа, че съм съгласна с абсолютно всички констатации и препоръки в доклада. Надявам се да продължим да работим в такова добро партньорство и сътрудничество както и до момента. Така че благодаря за доклада, обективен е и мисля, че всички констатации в него са коректни и правилни. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44