Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Четирима души остават за лечение в болница след тежката катастрофа на пътя Шумен - Силистра

Снимка: БГНЕС

Четирима души остават за лечение в Шуменската болница след тежката катастрофа в понеделник на пътя Шумен-Силистра. Състоянието на пострадалите, сред които е и 14-годишно дете, е стабилно, съобщи за "Хоризонт" директорът на лечебното заведение д-р Атанас Атанасов. При инцидента загинаха трима души.

Най-тежко е състоянието на 46-годишна жена от Каолиново, каза директорът на Шуменската болница д-р Атанас Атанасов. Съпругът ѝ, който е управлявал "Пежото", е с травма на корема. Той е бил опериран в понеделник вечер. 14-годишно момче е със сътресение на мозъка. Настанено е във Втора хирургия без опасност за живота. Майката на детето също е в тежко състояние. Предстои ѝ да бъде оперирана. Тримата загинали - мъж на 45 години и две жени, на 31 и 41 години, са от Тутракан. Те са пътували в другия автомобил.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44