Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Държавата ще отпусне средства за финансиране на проекти за сектора "Води"

Снимка: БГНЕС

Държавата ще отпусне средства за финансиране на проектите за сектора "Води" в административните области, в които Дружествата за водоснабдяване и канализация не постигнат съгласие за обединение в едно сдружение.


Това съобщи заместник-министърът на регионалното развитие Малина Крумова.
Ще търсим други варианти за финансиране на приоритетни обекти, свързани с постигането на съответствие в тези области от Бюджета. Отчитаме го като риск. Отчитаме го като затруднение, което ограничава възможността ни да ползваме европейския ресурс за финансиране на приоритетни обекти в тези области, но не сме се отказали да търсим решение, заяви Крумова.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44