Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Задържаните служители на полицията в Павликени са разследвани за злоупотреби

| обновено на 27.11.17 в 14:53

Задържаните тази сутрин четирима служители на Полицейското управление в Павликени се разследват за злоупотреби. Арестът им е следстие от операция на "Вътрешна сигурност" на МВР и Областната дирекция на полицията във Велико Търново след сигнали срещу мъжете за системни кражби на гориво от полицейските патрулки.

Образувано е досъдебно производство срещу полицейските служители.

Арестувани са командир на отделение в Полицейското управление в Павликени, домакинът, огнярят и началникът на полицейския участък в Сухиндол, потвърди директорът на Областната дирекция на МВР във Велико Търново старши комисар Димитър Машов:

Четирима са служителите, които се разследват евентуално за злоупотреби, но към момента все още не е доказано нищо.

Ако злоупотребите бъдат доказани, законът предвижда лишаване от свобода до 3 години.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44