Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пазарджишкият окръжен съд остави в ареста мъж, убил с бой доведения си едногодишен син

Окръжният съд в Пазарджик определи постоянен арест за 27-годишния Светослав Йорданов, който след жесток побой  уби доведения си едногодишен син. Майката на момченцето ще бъде освободена от ареста, тъй като не са събрани доказателства за съучастие в престъплението.
 
По време на заседанието стана ясно, че едногодишният Рашко е убит по особено жесток и мъчителен начин.

В момента на инцидента 27-годишният Светослав Йорданов е бил сам с детето. Майката често го оставяла на грижите на пастрока му, тъй като изкарвала пари чрез проституиране.

В четвъртък вечерта детето плачело и това изнервило мъжа. След няколко шамара той започнал да го удря с юмруци, след което започнал да блъска главата му в ръба на спалнята.

Според лекарите детето и преди е било малтретирано. 

Светослав Йорданов заяви в съда, че е направил самопризнание след полицейски натиск и се отказва от първоначалните си показания.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44