Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бургаският съд остави под домашен арест обвинения в отвличане Станислав Стоянов

Снимка: БГНЕС

Бургаският апелативен съд пусна под домашен арест Станислав Стоянов от Сливен. Той е обвинен, заедно с още двама души, в отвличането на шофьор от Айтос през септември тази година.
Със сълзи на очите и с мотива, че трябва да гледа две деца, Станислав поиска днес от съда да бъде пуснат под домашен арест. Преди това д-р Антоанета Главанова заяви, че обвиняемият страда от психично заболяване, което не е съвместимо с условията на следствения арест. 
Още през 2005 година е установено, че Станислав има проблем, заради това не е бил одобрен за военна служба, обясни вещото лице и заяви, че в интнервюто, което е направила с него, става ясно, че е необходимо лечение. Прокурорът оспори заключението на д-р Главанова, като посочи, че към настоящия момент няма достатъчно доказателства, че Станислав има заболяване. Тя подчерта криминалните му деяния и присъди. 
На 14-ти септември прокуратурата обяви, че Станислав, заедно с Дияна Куртева, са подмамили шофьор от Айтос в Сливен, задържали са го, сексуални са го насилили и са го обрали. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44